Blog


Wereldreiziger Wim Everix (50) is een man met een missie. Sinds zijn twintiger jaren heeft hij alle uithoeken van de wereld bezocht en nu opent hij in Grobbendonk 'The Garden Of Life'. The Garden Of Life is een feel good hub waar je via o. a. meditatie, ademhalingstechnieken en meditatieve wandelingen rust kan vinden in een drukke wereld. Het...

Op sociale media zie je regelmatig van die zogenaamd grappige berichten die vragen naar de cijfers van je gsm, de naam van je eerste huisdier, ... Wel, dat zijn gewoon internetbandieten die op zoek zijn naar gegevens om je account te hakken.

14 februari. Voor de niet-romantici onder ons is deze datum een ware hel. Welk flesje parfum verwacht ze dit jaar? En voor welke voetbalploeg support hij al weer? Kwestie van de juiste sjerp te kopen.

Ik ben een praktische mens. En ik help graag mensen. Ik hou ook van kunst in al zijn vormen. Zo kwam ik terecht bij STORMLoop, een driejaarlijks kunstenfestival in Herentals. De eerste editie in 2019 schreef ik een detectiveverhaal over de hoofdlocaties van het evenement, en stond ik wel eens achter de toog als vrijwilliger. Ah ja, ik schreef ook...

Als woordvoerder, communicatieverantwoordelijke of perscontact maken we het vroeg of laat allemaal mee. Een journalist van de televisie belt je op met de vraag om een interview. Hoe ga je aan de slag?

Maak een gratis website. Deze website werd gemaakt met Webnode. Maak jouw eigen website vandaag nog gratis! Begin